Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Personat me statusin e personave të zhvendosur brenda vendit votojnë në shtëpitë kolektive dhe qendrat e pranimit ku ata janë akomoduar

16/10/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
16/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
16/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content