Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Parashtruesi i listës i jep autorizim përfaqësuesit dhe për këtë njofton autoritetet zgjedhore

14/10/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
14/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
14/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content