Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

Votuesit që janë në arrest shtëpiak ditën e zgjedhjeve dhe që dëshirojnë të votojnë do të njoftojnë KKZ -në përmes një përfaqësuesi të autorizuar.

13/10/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
13/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
13/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content