Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Органот надлежен за извршување на санкциите доставува податоци за лицата кои се во притвор или се наоѓаат на издржување казна затвор

16/09/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
16/09/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
16/09/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content