Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Печатените медиуми и електронските медиуми (интернет порталите), извештајот за реализирани услуги во прилог на фактурата кој треба да содржи и примерок од објави во печатениот медиум и електронскиот медиум (интернет портал) се должни да го достават до учесникот во изборната кампања, а потоа целосната документација до ДИК – втор круг

03/11/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
03/11/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
03/11/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content