Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Почнува изборна кампања, завршува на 22 април, до 24:00 часот, понеделник^

април 4 - 00:00 | април 22 - 23:59

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Почеток:
април 4 - 00:00
Крај:
април 22 - 23:59
Category:

Детали

Почеток:
април 4 - 00:00
Крај:
април 22 - 23:59
Category:
Skip to content