Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Пријава за гласање на изборите на државјаните на Република Македонија кои се на привремена работа или престој во странство, рокот завршува на 18 март, понеделник*

февруари 14 - 00:00 | март 18 - 23:59

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Почеток:
февруари 14 - 00:00
Крај:
март 18 - 23:59
Category:

Детали

Почеток:
февруари 14 - 00:00
Крај:
март 18 - 23:59
Category:
Skip to content