Делегација на Државната изборна комисија учествува на јубилејната 25-та Годишна конференција на Асоцијацијата на изборни органи од Европа, која се одржува во Тирана, Албанија. Тема на Конференцијата е ,,Развојот на изборните системи и процеси во последните 25 години”.

Skip to content