Денес, до Државната Изборна комисија е доставена Иницијатива за собирање на потписи за кандидатура за Претседател на Република Северна Македонија, од страна на Гордана Силјановска Давкова.

Потписите ќе се собираат во подрачните одделенија/канцеларии на Државната изборна комисија на цела територија на државата и кај следните нотари:

1.   Анита Адамческа, за подрачјето на основните судови во град Скопје

2.   Ана Јолакоска, за подрачјето на основните судови во град Скопје

3.   Методија Ристоски, за подрачјето на основните судови во град Скопје

4.   Башким Амети, за подрачјето на основните судови во град Скопје

ДРЖАВНА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Skip to content