Специјалниот претставник на Германија за Македонија, амбасадорот Јоханес Хајндл во петокот попладне имаше работна средба со членовите на Државната изборна комисија. На состанок што се одржа во ДИК, специјалниот претставник беше запознат со активностите кои Државната изборна комисија ги презеде од нејзиното именување како и за оние што следат во наредниот период.

Skip to content