Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Барање за запишување, дополнување или бришење на податоците во изводите на Избирачкиот список, рокот завршува на – 18 март, понеделник***

февруари 28 - 00:00 | март 18 - 23:59

ИЗБОРИ ЗА ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Почеток:
февруари 28 - 00:00
Крај:
март 18 - 23:59
Category:

Детали

Почеток:
февруари 28 - 00:00
Крај:
март 18 - 23:59
Category:
Skip to content