Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Започнува јавен увид во Избирачкиот список, јавен увид во ДКП, рокот завршува на 18 март, 24:00 часот, понеделник

февруари 28 - 00:00 | март 18 - 23:59

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Почеток:
февруари 28 - 00:00
Крај:
март 18 - 23:59
Category:

Детали

Почеток:
февруари 28 - 00:00
Крај:
март 18 - 23:59
Category:
Skip to content