Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Kërkesat për regjistrim,plotësim dhe shlyerje të të dhënave në ekstraktet e Listës Zgjedhore

21/08/2021 - 00:00 | 09/09/2021 - 23:59

Detaje

Fillim:
21/08/2021 - 00:00
Fundi:
09/09/2021 - 23:59
Category:

Detaje

Fillim:
21/08/2021 - 00:00
Fundi:
09/09/2021 - 23:59
Category:
Skip to content