Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Барања за запишување, дополнување или бришење на податоците во изводите на Избирачкиот список

21/08/2021 - 00:00 | 09/09/2021 - 23:59

Детали

Почеток:
21/08/2021 - 00:00
Крај:
09/09/2021 - 23:59
Category:

Детали

Почеток:
21/08/2021 - 00:00
Крај:
09/09/2021 - 23:59
Category:
Skip to content