Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Општините и градот Скопје се должни да ги објават условите за добивање право за користење на местата за истакнување изборни плакати

27/08/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
27/08/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
27/08/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content