Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Komunat dhe Qyteti i Shkupit janë të detyruar të shpallin kushtet për marrjen e së drejtës për përdorimin e vendeve për shfaqjen e posterave elektoral.

27/08/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
27/08/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
27/08/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content