Лого ДИК новости

Thirrje publike për kontroll të të dhënave në Listën zgjedhore për Zgjedhjet Lokale për Anëtarë të këshillave të komunave dhe këshillin e Qytetit të Shkupit dhe për Kryetar të Komunave dhe Kryetarin e Qytetit të Shkupit më 17 tetor 2021

Skip to content