Делегација на Државната изборна комисија ја претставуваше Република Македонија на 26-тата Годишна конференција на Асоцијацијата на европски изборни органи.
Конференцијата на тема „Свесни гласачи во дигиталната ера“ се одржа во Софија, Република Бугарија, од 8 до 10 ноември.

[ux_image id=”http://www.sec.mk/wp-content/uploads/2017/11/Group-photo-ACEEEO-1.jpg” link=”http://www.sec.mk/wp-content/uploads/2017/11/Group-photo-ACEEEO.jpg”]

Skip to content