Државната изборна комисија Ве известува дека на 25.3.2019 година (понеделник) во 12:00 часот, во седиштето на Државната изборна комисија ќе се одржи јавна седница на која со ждрепка ќе се утврди редоследот на единствената листа на кандидати за Градоначалник на општините Охрид, Ново Село и Дебар.

Skip to content