Денес, 12.01.2016 година, во 11.15 часот членовите на Државната изборна комисија ќе имаат средба со тројцата членови на Европскиот Парламент: Иво Вајгл, Ричард Ховит и Едуард Кукан.

Ги покануваме снимателите и фоторепортерите да присуствуваат на почетокот од средбата која ќе се одржи во просториите на ДИК, во салата на четврти кат.

Skip to content