Државната изборна комисија, во состав на Алаксандар Чичаковски, претседател, Реџеп Прекопуца, потпретседател и членовите Атанас Урумов, Силвана Бонева, Сашо Срцев, Субхи Јакупи, БИолета Дума, Игор Милев и Бедредин Ибраими…

Odluka_07022016

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Skip to content