Денеска, 31 јануари 2024 година, Државната изборна комисија оствари средба со Министерот за внатрешни работи, Панче Тошковски.

Состанокот помина во конструктивна атмосфера и двете страни изразија подготвеност за продолжување на соработката во насока на организирање и спроведување на фер и демократски избори.

ДРЖАВНА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Skip to content