Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot më 31 janar 2024 ka mbajtur takim me ministrin e Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski.

Takimi u zhvillua në një atmosferë konstruktive dhe nga të dyja palët u shpreh gatishmëria për të vazhduar bashkëpunimin në drejtim të organizimit dhe zhvillimit të zgjedhjeve të ndershme dhe demokratike.

KOMISIONI SHTETËROR I ZGJEDHJEVE

Skip to content