Денеска,15 февруари 2024 година,Државната изборна комисија  оствари средба со Министерот за труд и социјална политика, Ѓоко Велковски.

Состанокот помина во конструктивна атмосфера и двете страни изразија подготвеност за соработка во насока на организирање и спроведување на фер и демократски избори.

ДРЖАВНА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Skip to content