Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot më 15 shkurt 2024 mbajtI takim me ministrin e Punës dhe Politikës Sociale, Gjoko Velkovski.

Takimi u zhvillua në një atmosferë konstruktive dhe nga të dyja palët u shpreh gatishmëria për bashkëpunim në drejtim të organizimit dhe zhvillimit të zgjedhjeve të ndershme dhe demokratike.

KOMISIONI SHTETËROR I ZGJEDHJEVE

Skip to content