Лого ДИК новости

Më 18 shkurt 2021, me fillim në ora 14:00, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve mbajti seancën e tretë.

Në seancë, u shqyrtuan dhe miratuan ndryshimet dhe plotësimet të Aktit për sistematizim në KSHZ.

Skip to content