Лого ДИК новости

Thirrje publike për kontroll të të dhënave në Listën zgjedhore për Zgjedhjet për kryetar të komunës së Mavrovës dhe Rostushës dhe kryetar të komunës së Qendër Zhupës më 17 prill 2022

Skip to content