Државната изборна комисија на седницата одржана на 17.11.2016 година, донесе

 

ЗАКЛУЧОК
ЗА ПОТВРДЕНИ ЛИСТИ НА КАНДИДАТИ КОИ ЌЕ УЧЕСТВУВААТ НА ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА – 11 ДЕКЕМВРИ 2016 ГОДИНА

На предвремените избори за пратеници во Собранието на Република Македонија 11 декември 2016 година ќе учествуваат следните 6 политички партии и 5 коалиции со 58 листи на кандидати во следните изборни единици…(повеќе)

Skip to content