Komisioni shtetëror i zgjedhjeve në seancën e mbajtur më 17.11.2016, miratoi

 

KONKLUZË
PËR LISTAT E KONFIRMUARA TË KANDIDATËVE TË CILËT DO TË MARRIN PJESË NË ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE PËR DEPUTETË NË KUVENDIN E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË – 11 DHJETOR 2016

Në zgjedhjet e parakohshme për deputetë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë 11 dhjetor 2016 do të marrin pjesë këto 6 parti politike dhe 5 koalicione me 58 lista të kandidatëve në këto njësi zgjedhore…(më shumë)

Skip to content