[ux_banner height=”250px” bg=”10900″ link=”https://drive.google.com/file/d/0B8ZpCwro9h-zVlJDZXhaQm4yUjg/view” text_color=”dark” text_width=”90%” text_align=”center” text_pos=”full-width far-bottom” text_bg=”#FFF” padding=”1px” parallax=”0″ parallax_text=”0″]

KODEKSI PËR ZGJEDHJE KORREKTE DHE DEMOKRATIKE

[/ux_banner]

 

Partitë politike pjesëmarrëse në zgjedhje, në pajtim me dispozitat e Kodit zgjedhor nënshkruan Kodeks për zgjedhje korrekte dhe demokratike. Ky Kodeks këtë vit përherë të parë u organizua nga Komisioni shtetëror i zgjedhjeve ku duke pasur parasysh rëndësinë e nënshkrimit të këtij Kodeksi për nisje pozitive të fushatës zgjedhore organizoi pritje soleme ku u relizua gjatë firmosjes.Pritja soleme u mbajtë sot më 20 nëntor, me fillim në ora 14, në sallën e madhe të Komisionit shtetëror të zgjedhjeve.
Në pritje soleme morrën pjesë gjithë liderët e kolicioneve dhe të partive politike dhe e firmosën Kodeksin, me të cilën riafirmuan përpjekjen e partive të tyrew dhe koalicioneve për zgjedhje korrekte dhe demokratike
Në pritje soleme të pranishëm ishin gjithë nënshkruesit e Kodeksit për zgjedhje korrekte dhe demokratike- kryetarët e partive politike pjesëmmarrëse në zgjedhje, si dhe kori diplomatik në Republikën e Maqedonisë

Skip to content