Почитувани,

Државната изборна комисија ги известува учесниците во изборната кампања (политичките партии и коалиции), радиодифузерите, печатените и електронските медиуми (интернет портали),  кои ги  немаат подигнато своите примероци од договорите за асигнации за платено политичко рекламирање за „Предвремените  избори за пратеници, 15.07.2020 година“, дека истите можат да ги подигнат  во просториите на Државната изборна комисија на први спрат – Сектор за финансиски прашања.

Skip to content