На 64-та седница на Државната изборна комисија, која се одржа на 18.3.2020 година, беа потврдени Листите за предлагање на кандидати за избор на пратеници во Собранието на Република Северна Македонија на Коалицијата Можеме, Коалицијата Алијанса на Албанците и Алтернатива, Демократска партија на албанците, СДУ – Скопје и Народна партија на Ромите, за Предвремените парламентарни избори 2020 година.

Со почит

ДРЖАВНА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Skip to content