До Државната изборна комисија доставена е една иницијатива за собирање потписи за кандидирање за пратеник во Собранието на Република Северна Македонија, за ИЕ 1 од Ана Бобинкова Мијаковска.

Потписите се собираат во подрачните одделенија/канцеларии на Државната изборна комисија надлежни за општините од Изборна единица 1.

ДРЖАВНА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Skip to content