Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e informon opinionin publik se për shkak të një defekti në furnizim me energji elektrike për momentin nuk funksionojnë adresat zyrtare të postës elektornike dhe shërbimet tjera që kanë të bëjnë me furnizimin me energji elektrike.

Defekti është në të gjithë objektin ku ndodhet selia e KSHZ-së, ku janë vendosur edhe disa institucione të tjera shtetërore. E njëjta gjë ka vazhduar për disa dit, që nga 7 prilli. EVN është duke punuar në eleminimin e problemit, i cili sipas njoftimeve do të marrë pak kohë. Për rikthimin e funksionalitetit të adresës elektoronike dhe shërbimeve të tjera do të publikojmë një njoftim shtesë.v

KOMISIONI SHTETËROR I ZGJEDHJEVE

Skip to content