NJOFTIME

,

Anëtarët e KSHZ-së u takuan me prokurorin publik Bajrami dhe anëtarët e Komisionit për ndjekjen e parregullsive dhe veprave penale të mundshme lidhur me zgjedhjet

Anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve realizuan takim me kryetarin Xhelal Bajrami dhe anëtarët e Komisionit për ndjekjen e parregullsive dhe veprave penale të mundshme lidhur me zgjedhjet në Prokurorinë Publike, ku u …
,

Komisioni shtetëror i zgjedhjeve në takim me përfaqësuesit e META dhe IND

Anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve realiyuan takim me përfaqësuesit e META-s, kompania që zotëron dhe operon rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe Whats App, si dhe përfaqësues të Institutit Nacional Demokratik. Në…
,

Kryetari Dashtevski ishte pjesëmarrës në Panel-diskutimin “Fuqizimi i bashkëpunimit ndërmjet institucioneve për vlerësimin e rreziqeve zgjedhore”

Sot, kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Aleksandar Dashtevski mori pjesë në panel diskutimin për “Fuqizimin e bashkëpunimit ndërmjet institucioneve për vlerësimin e rreziqeve zgjedhore”, së bashku me ministrat…
Лого ДИК новости
, ,

Njoftim nga seanca e nëntëdhjetë e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, e mbajtur më 25 mars 2024

Në seancën e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve është hedhur shorti për përcaktimin e renditjes së listave të kandidatëve për zgjedhjen e Presidentit të Republikës për vitin 2024. Përfaqësuesit e autorizuar të parashtruesve…
,

Dashtevski mori pjesë në forumin “Organizatat civile dhe zgjedhjet”

Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, Aleksandar Dashtevski, sot mbajti fjalim në forumin “Organizatat civile dhe zgjedhjet”, ku morën pjesë përfaqësues të sektorit civil dhe përfaqësues të institucioneve shtetërore.…
,

Takim me Institutin Nacional Demokratik (IND)

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve realizoi takim koordinues me përfaqësuesit e IND-së, ku u diskutua për bashkëpunimin e mëtutjeshëm për zgjedhjet e ardhshme për President dhe zgjedhjet për deputetë në Kuvendin e Republikës…
Лого ДИК новости
,

Njoftim për mbajtjen e shortit për përcaktimin e listës së kandidatëve për president të republikës së maqedonisë së veriut

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve njofton përfaqësuesit e autorizuar të parashtruesve të Listave të kandidatit për President të Republikës së Maqedonisë së Veriut se shorti për përcaktimin e renditjes në listën e vetme të kandidatëve…
Лого ДИК новости
,

Njoftim për panotë reklamuese dhe bilbordet për Zgjedhjet për President të Republikës së Maqedonisë së Veriut, 24 prill 2024

Në bazë të nenit 78-a paragrafi (5) dhe (6) të Kodit Zgjedhor (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë” numër 40/06, 136/08, 148/08, 155/08, 163/08, 44/11. , 51/11, 54/11, 142/12, 31/13, 34/13, 14/14, 30/14, 196/15, 35/16, 97/16,…
,

Takim me Misionin Monitorues të OSBE/ODIHR

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) u takua me Misionin Monitorues të OSBE/ODIHR-it të udhëhequr nga ambasadorja Gillian Stirk. Takimi, i mbajtur më 20 mars në objektet e KSHZ-së, ofroi platformë për diskutime për aspekte të ndryshme…
Лого ДИК новости
, ,

Njoftim nga seanca e tetëdhjetë e tetë e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, e mbajtur më 21 mars 2024

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në seancë ka marrë vendim në bazë të listave të dorëzuara të kandidatëve për President të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2024. Duke pasur parasysh se Listat e kandidatëve janë…
,

Njoftimi

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot mbajti seancën e 88-të ku shqyrtoi dhe njëzëri i konfirmoi listat e kandidatëve për zgjedhjet për President të Republikës së Maqedonisë së Veriut të vitit 2024. Komisioni konstatoi se listat…
,

Komisioni shtetëror i zgjedhjeve mbajti brifing me gazetarë

Sot në hapësirat e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve është mbajtur konferencë për shtyp. Në takim, anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve prezantuan ndryshimet në Kodin Zgjedhor, shpjeguan të gjitha temat aktuale…
Skip to content