Më 15 mars, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve zhvilloi takim me shefin e Misionit të OSBE-së, ambasadorin Kilian Val. Temat e takimit ishin funksionimi i KSHZ-së dhe nevoja për reforma zgjedhore, veçanërisht zbatimi i rekomandimeve të OSBE/ODIHR-it. Ndarja e burimeve të mjaftueshme është me rëndësi jetike për punën e KSHZ-së.

Shefi i Misionit ofroi partneritet të përforcuar me KSHZ-në dhe bashkëpunim të ngushtë për të arritur një sistem zgjedhor që funksionon mirë në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare.

KOMISIONI SHTETËROR I ZGJEDHJEVE

Skip to content