Државната изборна комисија Ве известува дека на 22.3.2019 година (петок) во 11:00 часот, во седиштето на Државната изборна комисија ќе одржи јавна седница на која со ждрепка ќе се утврди редоследот на единствена листа на кандидат за Избор на Претседател на Република Северна Македонија.

Skip to content