Државната изборна комисија Ве известува дека Комисијата за јавна набавка надлежна за спроведување на јавната набавка на интегриран систем за идентификација на гласачите, на ден 1 јули 2021 година (четврток), ќе изврши јавно отварање на пристигнати понуди.

Јавното отварање на пристигнатите понуди ќе започне во 13:00 часот во салата за седици на Државната изборна комисија.

Skip to content