Во информираме дека на 07.12.2016 година (среда) во просториите на Државната изборна комисија ќе се спроведе гласањето на членовите на избирачките одброи кои ќе го спроведуваат гласањето во дипломатско конзуларните претставништва и конзуларните канцеларии на Република Македонија.

Гласањето ќе започне од 07.00 часот и ќе трае до 19.00 часот.

 

ДРЖАВНА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Skip to content