NJOFTIME

, ,

Shënimi i Ditës globale të zgjedhjeve

Komisioni shtetëror i zgjedhjeve, me rastin e Ditës globle të zgjedhjeve që mbahet çdo vit në ditën e ejtes së parë të muajit shkurt, realizoi takim pune me përfaqësuesit e Asociacionit qytetar MOST. Takimi ishte në kahje për…
, ,

Njoftim në lidhje me materialin e besueshëm zgjedhor

Komisioni shtetëror i zgjedhjeve i demanton në tërësi dezinformatat dhe shpekulimet që po përhapen nëpër mediume në raport me materialin e besueshëm zgjedhor për gjoja tetëdhjetë mijë fletëvotime të shtypura provuese. Komisioni…
,

Njoftim për fillimin e fushatës zgjedhore

Fushata zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme për deputetë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, të caktuara për tu mbajtur më 11 dhjetor të këtij viti do të fillojë më 21 nëntor (e hënë). Komisioni shtetëror i zgjedhjeve…
,

Njoftim për KKZ-të për propozimet e partive politike për KZ-të

Ju njoftojmë se komisioni komunal i zgjedhjeve, në pajtim me nenin 38 paragrafi 5 të Kodit zgjedhor me qëllim që të respektohet përfaqësimi përkatës, është i detyruar ti pranojë propozimet për anëtarë dhe zëvendës anëtarë…
,

Prezentimi i analizës komparative të roleve e trupave zgjedhore në eliminimin e parregullsive zgjedhore

Sot më 13 korrik 2016,në lokalet e Komisionit shtetëror të zgjedhjeve zonja dr. Jasmina Dimitrieva mbajti prezentimin e analizës komparative në rolet e trupave zgjedhore për eliminimin e parregullsive zgjedhore. Me kërkesë të Komisionit…
,

Komisioni shtetëror i zgjedhjeve informon se nga 13 mars 2016 – e diel në ora 24:00, opsioni për paraqitjen/parashtrimin e shënimeve jokonzistente në Listën zgjedhore në veb faqen e Komisionit shtetëror të zgjedhjeve do të mbyllet

Komisioni shtetëror i zgjedhjeve informon se nga 13 mars 2016 – e diel në ora 24:00, opsioni për paraqitjen/parashtrimin e shënimeve jokonzistente në Listën zgjedhore në veb faqen e Komisionit shtetëror të zgjedhjeve do të mbyllet.…
,

Соопштение

Почитувани претставници на медиумите, Државната изборна комисија на ден 6 април 2016 година, со почеток во 10:00 часот, ќе одржи јавна седница…
,

Njoftim për mediat

Komisioni shtetëror i zgjedhjeve, njofton se përgatitjet për fillimin e kontrollimit në terren janë duke u zhvilluar në mënyrë të përforcuar. Komisioni shtetëror i zgjedhjeve ka përfunduar me shtypjen e materialit të nevojshme për…
Skip to content