СООПШТЕНИЈА

,

Презентација на компаративната анализа на улогите на изборните тела во сузбивањето на изборни неправилности

Во просториите на Државната изборна комисија денеска, 13 јули 2016 година, д-р Јасмина Димитриева одржа презентација на компаративната…
,

Соопштение

Се известуваат правните лица, кои стопанисуваат со рекламните паноа и билборди а кои доставиле свои ценовници до Државната изборна…
,

Соопштение

Превземи (Соопштение)
,

Известување

Известување за итно постапување
,

Соопштение

Превземи (Соопштение)
,

Соопштение

Превземи (Соопштение)
,

Соопштение

Превземи (Соопштение)    
,

Соопштение за собирање потписи за независни кандидати за пратеници

Превземи (Соопштение за собирање потписи за независни кандидати за пратеници)
,

Соопштение

Почитувани претставници на медиумите, Државната изборна комисија на ден 6 април 2016 година, со почеток во 10:00 часот, ќе одржи јавна седница…
,

Соопштение до медиумите

Државната изборна комисија информира дека теренските проверки на Избирачкиот список се спроведуваат во согласност со определената…
,

Кодекс за набљудување на теренските проверки на избирачкиот список 2016 година

Кодекс за набљудување на теренските проверки на избирачкиот список 2016 година
,

Соопштение до медиумите

Државната изборна комисија известува дека засилено се одвиваат подготовките за отпочнување на теренските проверки. Завршено е печатењето…
Skip to content