НОВОСТИ

,

Известување за одржана Работилница за меѓуагенциска соработка за сајбер-безбедност во Северна Македонија

Како дел од програмата на УСАИД за поддршка на изборите во земјата, од страна на Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС) беше…
Potpishuvanje na interoperabilnost

Известување за неприфаќање на барањето за изземање од должноста во ОИК – 11.03.2022

Известување за неприфаќање на барањето за изземање од должноста во ОИК – 11.03.2022

Упатство за начинот на утврдување на идентитетот на гласачот

Упатство за начинот на утврдување на идентитетот на гласачот

Посебно упатство за процедурата за остварување на избирачкото право на избирачот кој на денот на гласање ги исполнува законските услови да биде запишан во ИС

Посебно упатство за процедурата за остварување на избирачкото право на избирачот кој на денот на гласање ги исполнува законските…
,

Решение за упис во Регистарот на радиодифузер и печатени медиуми и електронски медиуми (интернет портали)

Решение за упис во Регистарот на радиодифузер и печатени медиуми и електронски медиуми интернет портали

Заклучок за спроведување на изборни дејствија за распишаните избори за градоначалник на Маврово и Ростуше и Центар Жупа

Заклучок за спроведување на изборни дејствија за распишаните избори за градоначалник на Маврово и Ростуше и Центар Жупа …
,

Јавен повик за проверка на податоците во Избирачкиот список за избор на Градоначалник на општина Маврово и Ростуше и општина Центар Жупа, 17.04.2022

Јавен повик за проверка на податоците во Избирачкиот список за избор на Градоначалник на општина Маврово и Ростуше и општина…
,

Упатство за начинот и постапката за потврдување на просечно постигнатата цена за платено политичко рекламирање 2022

Упатство за начинот и постапката за потврдување на просечно постигнатата цена за платено политичко рекламирање 2022
,

Правилник за регулирање на постапката за собирање потписи и начинот на определување на нотарите

Правилник за регулирање на постапката за собирање потписи и начинот на определување на нотарите
, ,

Известување за регистрација и доставување на ценовници на медиумите за платено политичко рекламирање

Државната изборна комисија ги известува радиодифузерите, печатените медиуми и електронските медиуми (интернет портали), кои ќе обезбедуваат…
Skip to content